Pleisterwerken Siemka | Vakman stukadoor uit Overpelt (Limburg)


Bij pleisterwerken Siemka transformeren we uw gebouw van ruwbouw naar een perfect afgewerkte woning. Een belangrijke factor dat de kwaliteit van afwerking & de waarde van uw huis zal bepalen! Wij zijn actief in heel Limburg & u vindt pleisterwerken Siemka in Overpelt (dichtbij Neerpelt, Lommel & Hamont-Achel).

Onze diensten
- Isoleren van daken & binnenmuren
- Spuiten van muren & plafonds
- Plaatsen van gyprocplaten
- Afkappen van muren
- Bezetten van gevels

Zoals u weet zijn de afwerkingscapaciteiten van een stukadoor essentieel voor een mooi resultaat. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar stukadoor in Limburg? Zoek dan niet verder want afwerking, prijs, correctheid & afspraken zijn de waarden van Pleisterwerken Siemka.

Als jong dynamisch bedrijf gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Of u nu op zoek bent naar een stukadoor voor kleine verbouwingen of grote renovatiewerken, nieuwbouw of grote projecten. Een oud pand met tegen speciale voorwaarden laten bepleisteren, een moderne nieuwbouw met natuurpleister? Wij hebben voor alles een oplossing op maat!

De troeven van pleisterwerken Siemka?
+ Snelheid is onze topprioriteit

+ Afspraken rond de door u opgestelde termijn respecteren
+ Concurrentiële prijzen
+ Van speciale oude panden tot moderne nieuwbouw

U zoekt een bekwaam stukadoor in Limburg? Dan moet u bij Pleisterwerken Siemka uit Overpelt zijn (Dichtbij Neerpelt, Lommel & Hamont Achel! U vertelt ons uw wensen en wij voeren ze uit van begin tot einde. Bij Pleisterwerken Siemka kan u terecht voor het uitvoeren van een compleet gamma aan afwerking.

 

 

Pleisterwerken Siemka Overpelt| stukadoor | Neerpelt, Lommel, Hamont